NASIOC Thread on coil packs wrong...

View previous topic View next topic Go down

NASIOC Thread on coil packs wrong...

Post by mikey_b6 on Fri Apr 18, 2014 8:53 pm

theres a thread for 2012 wrx/sti (idk if this applies for 2011 and 2013 but I figure it does) saying that when you change your spark plugs, that the coil packs go back in with the white tagged coil in the front of the engine. that's wrong. I did that and fired it up, none of the cylinders fired, but I had a hell of a backfire in a closed garage... so I figured if its not running, might as well put them backwards for fault isolation. and wouldn't you know it, it fired up just fine. I did my spark plugs today along with completing my half a@# finished secondary air pump delete. ill make a thread about how much fun (not) that really is.

_________________
Factory Freak
avatar
mikey_b6
AWD Enthusiast

Posts : 259
Reputation : 10
Join date : 2012-08-19
Age : 28
Location : Temple/Killeen Texas

View user profile https://www.facebook.com/mikey.blanchard.399

Back to top Go down

Re: NASIOC Thread on coil packs wrong...

Post by mikey_b6 on Fri Apr 18, 2014 8:54 pm

by the way to clearify. the white coated harness goes in the back cylinders toward the transmission. the ones with black tape coated are toward the front of the engine closest to the radiator

_________________
Factory Freak
avatar
mikey_b6
AWD Enthusiast

Posts : 259
Reputation : 10
Join date : 2012-08-19
Age : 28
Location : Temple/Killeen Texas

View user profile https://www.facebook.com/mikey.blanchard.399

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum